Start / Ontwikkelingen / MetDeZon op RTL4 in Klus Je Rijk

MetDeZon op RTL4 in Klus Je Rijk

Afgelopen zaterdag was MetDeZon opnieuw te zien in het populaire klusprogramma Klus Je Rijk op RTL4. Deze keer maakte Kim & Albert een slimme keuze en lieten zonnepanelen op hun dak plaatsen. Voortaan wekt het leuke stel eigen energie op en besparen meer dan € 450,- per jaar..!

Kim en Albert kozen voor het complete zonnestroom systeem 2280 Wp van MetDeZon en lieten deze uitvoeren met de 7 hoog rendement 300W zonnepanelen. Dit zonnestroom systeem is goed voor een jaarlijkse opbrengst van c.a. 2050 kWh, wat ongeveer gelijk staat aan het gemiddeld jaarlijks verbruik van een Nederlands huishouden. Kim en Albert kluste zichzelf hiermee rijk en hoeven zich de komende 25 jaar geen zorgen meer te maken over de energierekening. Deze valt nu niet meer maandelijks op de deurmat van het gezin! Laat u het klussen liever over aan een professionele installateur van MetDeZon? Geen probleem! Wij helpen u graag met de forse, maandelijkse besparing.

Op onze website vindt u naast alle informatie over zonnepanelen, ook een handige berekentool waarmee u eenvoudig de slimste keuze voor uw situatie kunt berekenen.