Start / Nieuws / Installaties Zonnepanelen

Installaties Zonnepanelen

De laatste dagen zijn er veel berichten in het nieuws verschenen over de installaties van zonnepanelen. Doordat de zonnepanelen slecht geïnstalleerd zijn, lopen mensen met zonnepanelen veel geld mis. Zo zouden veel installateurs geen rekening houden met schaduw, wordt er onveilig gewerkt op de daken en ontstaan er gevaarlijke situaties met stroom.

MetDeZon levert als SEI erkend installatiebedrijf en Zonnekeur installateur uitsluitend zonnepanelen met “echte garantie”. Onze producten voldoen aan alle normen, zijn betrouwbaar en veilig. Zo bent u zeker van de op uw situatie gespecificeerde opbrengst.

De bedrijven die het Zonnekeur keurmerk voeren zijn aantoonbaar deskundig, leveren producten die aan alle normen voldoen en geven u een goed advies. Zonnekeur bedrijven staan onder streng toezicht en worden regelmatig gecontroleerd. Onze monteurs werken allemaal strikt volgens de regels. Gezien het gevaar bij het werken op hoogte is het raadzaam alleen deskundigen het dakwerk te laten uitvoeren.

De installateurs met het Zonnekeur en SEI keurmerk weten als geen ander hoe dat moet. U kunt dus met een gerust hart een zonnestroom systeem bij MetDeZon aanschaffen.

Zonnepanelen-installatie-def (1)