Start / Ontwikkelingen / Inkoopactie De Windvogel verlengt tot eind 2012

Inkoopactie De Windvogel verlengt tot eind 2012

Vanwege het grote succes van de collectieve inkoopactie zonnepanelen van afgelopen jaar, hebben we samen met De Windvogel besloten om door te gaan..! Tot het eind van het jaar kunt u nog voordeliger profiteren van alle voordelen welke zonnestroom u biedt!

De Windvogel heeft voor al haar leden een korting van 15 procent bedongen bij Metdezon. Deze korting geldt niet alleen voor de systemen zelf, maar ook voor de installatie. U ontvang direct een korting van 12% op de factuur. De overige 3% van de korting wordt omgezet in een spaartegoed bij De Windvogel waar u jaarlijks rente over krijgt uitgekeerd!

De Windvogel: “Wij hebben voor Metdezon gekozen omdat wij goede ervaringen hebben met dit enthousiaste bedrijf en zij een uitgebreide en transparante website hebben. Tevens berekent het bedrijf de laagste prijzen in de markt.”

Nog geen lid, geen probleem! Iedereen kan lid worden. Voor eenmalig 50 euro bent u lid voor het leven en kun je meedoen aan deze actie. Vertel je buren, vrienden, collega’s hoe zij kunnen profiteren van deze inkoopactie en zo eenvoudig hun steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu. Klik hier om lid te worden!

Met deze actie doet u alleen zaken met Metdezon. De Windvogel zorgt alleen voor de aankoopkorting, en is verder niet betrokken bij de levering of plaatsing van de zonnepanelen. Alleen leden v/d Windvogel hebben recht op deze korting. Mocht achteraf blijken dat u geen lid bent van De Windvogel dan wordt de korting alsnog bij u in rekening gebracht. Iedereen en ieder bedrijf of instelling kan lid worden.

Het zonnestroom systeem kunt u bestellen op www.zoncollectief.nl. Collectief “De Windvogel”.

Bron: De Windvogel