Start / Ontwikkelingen / Hele straten kiezen voor zonnepanelen

Hele straten kiezen voor zonnepanelen

De Dick Ketstraat in Rotterdam doet dit jaar voor de derde keer mee aan het Klimaatstraatfeest. De buren hebben de afgelopen jaren al de nodige ervaring opgedaan en pakken het dit jaar wel heel groot aan..!

Via mails, gesprekken en buurtbijeenkomsten hebben een paar actieve deelnemers bijna 40 buren enthousiast gekregen voor zonnepanelen. Peter: “Wij hebben de offerte van de leverancier geaccepteerd en elk moment gaan we een begin maken met de installatie van 18 panelen op ons dak.”

De burenactie is ook opgemerkt door het milieucentrum Rotterdam: “we zijn helemaal enthousiast over de actie van de Dick Ketstraat”. Deze klimaatstraat heeft zelfs een eigen website opgezet over hun zonnepanelen. Wij wensen de bewoners veel plezier van de zonnepanelen. Dat het zonnetje maar vaak mag schijnen!

Wil ook jij samen met de buurt profiteren van alle voordelen van zonne-energie? Bezoek dan het MetDeZon Zoncollectief en start je eigen actie. Maak buren, vrienden en kennissen enthousiast en laat ze zich inschrijven op jouw collectief. Zo profiteren jullie niet alleen van gratis stroom, maar ook nog ‘ns van vors inkoopvoordeel!

Bron: www.klimaatstraatfeest.nl