Start / Ontwikkelingen / Advies over zonnepanelen, zonneboilers en CV ketels via WhatsApp

Advies over zonnepanelen, zonneboilers en CV ketels via WhatsApp

Ook als u het te druk heeft voor een adviesafspraak bij u thuis, kunt u professioneel advies krijgen van MetDeZon: via WhatsApp. Hiervoor hoeft u alleen even 3 foto’s te maken van uw woonsituatie en ons deze foto’s te sturen met uw gegevens erbij inclusief telefoonnummer en e-mailadres. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ons advies via WhatsApp is gratis en vrijblijvend.

Stap 1: Maak de foto’s van uw dak, meterkast en omgeving
Graag ontvangen wij van u drie foto’s: Uw dak, meterkast en omgevingsfoto bij uw woning. De foto van het dak zullen wij gebruiken om een legplan op te stellen. Hoe worden de zonnepanelen geplaatst? De foto van de meterkast gebruiken wij om een inschatting te maken van de mogelijkheden qua aansluiting. En de omgevingsfoto gebruiken wij om te bepalen welke eventuele maatregelen wij moeten nemen voor de installatie. Bijvoorbeeld een hoogwerker. Hieronder staat een voorbeeld:

v2 v1V3

Stap 2: Verstuur de foto’s via WhatsApp:

  1. Maak op uw smartphone een nieuw contact aan met dit nummer: 0648407726 en de naam MetDeZon.
  2. Open WhatsApp en stel een bericht op voor MetDeZon.
  3. Stuur ons eerst uw gegevens: achternaam, postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres.
  4. Stuur ons daarna de foto’s die u heeft gemaakt. 

Stap 3: MetDeZon neemt contact met u op.
Nadat u de foto’s heeft gestuurd via Whatsapp, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Met behulp van de door u opgestuurde foto’s kunnen wij u perfect advies op maat geven. Wel zo makkelijk.