Start / Informatie / 5 TIPS: ZONNE-ENERGIE OP VAKANTIE

5 TIPS: ZONNE-ENERGIE OP VAKANTIE

vakantieHeel Nederland vertrekt weer naar zonnige orden. Er lekker even tussenuit. Van de zon genieten. En wat is er mooier dan deze zon ook te gebruiken voor praktische zaken op vakantie? Hieronder dus 5 tips voor zonne-energie op vakantie:

1. Solar Backpack
Een goede rugzak komt altijd van pas op vakantie. Met deze Solar Backpack heb je meteen een mobiel oplaadpunt voor al je electronische apparatuur bij de hand. De zonnecellen die op de rugzak zijn bevestigd, zorgen na een dagje “backpacken” voor genoeg stroom om zelfs je laptop weer op te kunnen laden.

2. Solar jar
Gezellig lichtje voor op de campingtafel nodig? De Sun Jar is enorm gezellig en werkt op zonne-energie. Zonlicht zorgt namelijk voor het gloeien van de lamp als het donker is! Deze Sun Jar slaat zonlicht op nadat hij dit verzamelt heeft overdag. De batterijen worden op deze manier opgeladen en zullen goed zijn voor een aantal uren gloeien!

3. Solar tent
Een tent, waarvan het dak is gemaakt van zonnecellen. Je zit op deze manier nooit meer zonder stroom in je primitieve vakantieverblijf. Helaas is deze tent nog een concept. Maar moest hem hier toch wel even noemen.

4. Luchtverfrisser voor in de auto
fresh (1)Vakantie is een ding, maar er komen is vaak een heel ander verhaal. Snikhete auto, huilende kinderen op de achterbank en nare luchtjes in de auto. Aan de eerste twee kunnen we helaas nog weinig doen, maar aan de vieze luchtjes nu wel! Deze luchtverfrisser werkt op zonne-energie. Je plaatst hem op het dashboard en je kunt hierna weer met een gerust hart diep door de neus ademhalen.

5. E-reader op zonne-energie
E-readers zijn flink in opkomst. Je kunt met een Ereader je hele boekenkast digitaal meenemen op vakantie! Deze LG Ereader heeft nog een voordeel: Hij werkt op zonne-energie. Lekker op het strand lezen, zonder je druk te maken over de accu. Dat is pas vakantie.

MetDeZon wenst iedereen een prettige en zonnige vakantie toe!