Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Bedrijfscollectief

Bedrijfscollectief-Mayr-Melnhof (1)

Kortingen-v4

UNIEK AANBOD VOOR DE MEDEWERKERS VAN MAYR-MELNHOF Zonnepanelen voor een scherpe prijs? Doe mee aan het collectief voor medewerkers van Mayr-Melnhof! Wij van MetDeZon zijn samen met Mayr-Melnhof een collectief gestart. U krijgt maar liefst 15,5 % korting plus het BTW voordeel van ongeveer 21%.

Als klap op de vuurpijl verloten wij een gratis zonnepanelensysteem!

________________________________________________________________

Rekenvoorbeeld Een systeem van 12 zonnepanelen inclusief installatie kost met deze actie: € 3101,- Het systeem levert: € 645,84 per jaar op. Dat betekent een terugverdientijd van: 4.8 jaar. Hierna geniet u nog 20 jaar van uw zonnestroom systeem!

* Dit is een berekening uitgaande van 12 panelen van 260 Wp onder ideale omstandigheden. Wilt u weten wat zonnepanelen in uw situatie kunnen besparen? Vul dan snel onderstaand formulier in voor een persoonlijke advies.

En het kan nog beter: In sommige gemeentes wordt er momenteel ook subsidie gegeven.Rekenvoorbeeld (1) MetDeZon weet waar en informeert u graag.

  • Een totaal overzicht van alle pakketten die wij binnen dit collectief bieden  U beschikt over voldoende ruimte en u wilt een korte terugverdientijd? Compleet zonnestroom systeem met 260 Watt/ piek zonnepanelen Bekijk het prijsoverzicht en klik hier!
  • U heeft minder ruimte en u wilt panelen met een hoogrendement? Compleet zonnestroom systeem met 290 Watt/ piek zonnepanelen Bekijk het prijsoverzicht en klik hier!

Meer informatie over de keuze van een compleet zonnestroom systeem: klik hier

________________________________________________________________

Over MetDeZon

MetDeZon de nuchtere zonnepanelen leverancier uit het pittoresk dorpje De Rijp, net boven Amsterdam,

is begonnen in 2009 met het leveren van net-gekoppelde zonnestroom systemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland. Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon, bij MetDeZon kon men terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.

Stappen om te volgen..

1) Offerte Op basis van uw verzoek ontvangt u van ons via de e-mail een vrijblijvende offerte inclusief persoonlijk advies. Deze is ter indicatie wat de zonnepanelen voor u kunnen betekenen.

2) Gesprek over offerte MetDeZon zal u telefonisch benaderen binnen afzienbare tijd. MetDeZon controleert met u exact de mogelijkheden en past zo nodig de offerte aan. In overleg met u bespreken wij of alles helder is en of u voldoende informatie heeft om een besluit te kunnen nemen over de offerte.

3) Uw besluit over de offerte plus planning Indien u akkoord bent met de offerte wordt u in contact gebracht met onze afdeling planning/werkvoorbereiding voor het afspreken van een verzenddatum of installatiedatum. Wanneer MetDeZon installeert geschiedt de betaling achteraf.

4) De installatiedag! Op de afgesproken datum komt een van onze installatieteams bij u langs. De teamleider neemt eerst de volledige installatie met u door. Met uw goedkeuring gaan starten zij met de werkzaamheden op het dak, in het huis en aan de meterkast. Ter afronding loopt de teamleider met u de werkende installatie na en controleert of de installatie naar uw tevredenheid is verlopen.

5) Factuur en betaling Na het werkend opleveren van uw zonnepanelen systeem verkrijgt u de factuur. Dit is tevens uw garantiebewijs!

Invulformulier vrijblijvende offerteaanvraag:
Upload hier een foto van uw dak:

Loading...